0£0.00

ORDER LIST

Skip to Content

Aviso legal

AVÍS LEGAL:

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

RESTAURANTE LES DUNES

Raó social: SERGIO PIÑOL VILA

NIF: 52604146H

Adreça: Carrer del Coll Verd, 5-3 – 43580 – Riumar – TARRAGONA

Telèfon: 639029741

Email: lesdunesrestaurant@hotmail.com

FINALITAT DEL LLOC WEB.

Aquí ha de descriure la finalitat o activitat de la web o de l’entitat. Preus dels productes o serveis que s’ofereixen a través de la web, amb indicació dels impostos i despeses d’enviament.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.lesdunesrestaurant.com

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb SERGIO PIÑOL VILA RESTAURANTE LES DUNES o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de SERGIO PIÑOL VILA RESTAURANTE LES DUNES i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de SERGIO PIÑOL VILA, RESTAURANTE LES DUNES.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

SERGIO PIÑOL VILA RESTAURANTE LES DUNES es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

SERGIO PIÑOL VILA RESTAURANTE LES DUNES no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de SERGIO PIÑOL VILA RESTAURANTE LES DUNES. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de SERGIO PIÑOL VILA RESTAURANTE LES DUNES té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.