0£0.00

ORDER LIST

Skip to Content

Serveis

Els nostres serveis

Serveis

Realitzem servei d’enllaços, comunions i batejos així com menjars familiars i per a empreses, per cada esdeveniment tenim els nostres menús i propostes adaptant-se a la mida de cada client.

Menú degustació

A Les Dunes treballem amb un menú degustació que ha estat el nostre cavall de batalla des dels inicis i el qual consta d'entre vuit i deu entrants i un arròs al final, les postres, els cafès i la beguda, tot per 45 €.

Reserva

Celebracions

Les diferents possibilitats d’adaptació als diferents ambients, fan que Les Dunes sigui un lloc ideal per poder celebrar el vostre dia especial, no dubteu en consultar les nostres propostes.

Reserva

Càtering

Si disposeu o busqueu un lloc especial, tenim servei de càtering amb tota l’organització i detalls de l’esdeveniment per tal de fer fàcil el que per vosaltres és complicat.

Reserva

El Xef a casa

Una de les propostes més personalitzades i originals ha estat la de venir a cuinar a casa vostra. Si sou dels que voleu gaudir d’un àpat íntim però amb el millor de la nostra cuina, aquesta és la millor opció, nosaltres ens ocupem de tot.

Reserva

Per cada esdeveniment tenim els nostres menús i propostes adaptant-se a la mida de cada client

A partir d’aquest any 2020, volem anar una mica més enllà i us oferim Les Dunes Sensacions, per als amants de l’excel·lència a una taula.

Sensacions